WEDSTRIJD Caffe Pino R.P. Ans - Krijnen Keukens Malle  0 - 7  (3-3)

DATUM 20-10-2006  21:15

DOELPUNTEN 10 min. 0 – 1 Michiels Roy, 16 min. 0 – 2 Govers Raf, 17 min. 1 – 2 Ponzo (10 meter), 18 min. 2 – 2 Battaglia, 19 min. 2 – 3 Naalden Paul, 20 min. 3 – 3 Ponzo (10 meter), 21 min. 3 – 4 Govers Raf, 22 min. 4 – 4 Sagmal, 23 min. 5 – 4 Storoj (strafschop), 23 min. 5 – 5 Elmorabet Mo, 24 min. 5 – 6 Elmorabet Mo, 29 min. 6 – 6 Ponzo, 31 min. 6 – 7 Michiels Roy

VERSLAG Krijnen Keukens Malle heeft de moeilijke verplaatsing naar Ans met succes afgerond en de drie punten mee naar Westmalle gebracht. Krijnen Keukens Malle kon in deze wedstrijd geen beroep doen op topschutter Jaap Van Bavel. Doelman Birger Maes en Richard Smaal konden nog wel opgelapt worden.

Na een vrij gesloten openingsfase kwam Malle na 10 minuten verdiend op voorsprong via kapitein Roy Michiels en in de 16de minuut vergrootte Raf Govers de voorsprong tot 0-2. Krijnen Keukens Malle domineerde de wedstrijd volledig maar was op een totaal onrechtvaardige manier in kaartenlast gekomen door de zeer zwakke leiding van een van de scheidsrechters en kon daardoor niet voorkomen dat Ans via een 10-meter in de wedstrijd bleef. In de 18de minuut bracht de ervaren Battaglia de thuisploeg weer op gelijke hoogte. Kenmerkend voor deze wedstrijd was dat Malle er telkens in slaagde om op voorsprong te komen, zo ook in de 19de minuut toen Paul Naalden er 2-3 van maakte. Kort voor rust was diezelfde Waalse scheidsrechter opnieuw zeer gul voor Ans waardoor Ponzo voor de 2de maal vanaf 10-meter kon scoren en daarmee de 3-3 ruststand vastlegde.

Na rust kwam Krijnen Keukens meteen weer op voorsprong dankzij het 2de doelpunt van verdediger Raf Govers maar Ans bleef aanklampen via Sagmal. In de 23ste minuut vond de scheidsrechter de tijd gekomen om opnieuw voor Sinterklaas te spelen want de thuisploeg kreeg een werkelijk belachelijke strafschop cadeau. Storoj trok zich daar uiteraard niets van aan en trapte Ans voor de eerste keer in de wedstrijd op voorsprong. Krijnen Keukens Malle was niet uit hun lood geslagen door het tumult dat ontstaan was na die strafschop en waarbij de immer rustige voorzitter van KK Malle, Marc Janssens zelfs uit de zaal werd verwijderd want het was de Nederlander Mo El Morabet die Malle eerst op gelijke hoogte, en in de 24ste minuut op een 5-6 voorsprong bracht. Halfweg de tweede helft bracht Ponzo de stand weer in evenwicht maar KK Malle antwoordde meteen met de 2de treffer van Roy Michiels. Voor het resterende gedeelte van de wedstrijd verdient Krijnen Keukens Malle in feite veel lof omdat het opnieuw onterecht in foutenlast was gekomen en er toch in lukte om niet de fatale 6de fout te maken. En dus slaagde het team van coach Belmans er in om de 6-7 voorsprong vast te houden tot het laatste fluitsignaal en op die manier te voorkomen dat die ene scheidsrechter uiteindelijk had beslist over winst en verlies.